Оферта

  

Стефан Кръстев – създател на wirefolk.com

Профилът Ви при нас е 200 лева.

Посещенията ни на месец са около 10 000 посетители .
Какво са 200 лева?
Получавате профил, който можете да регулирате и да внасяте информация в него, когато пожелаете. Това никой рекламен каталог не го предлага или поне това, че можете да въведете информация за профилите си във водещите сайтове на България (olx, mobile, imot и др.)
Ние Ви предлагаме да рекламирате facebook страницата си, и други социални мрежи, както и електронния си магазин. Това никой каталог не го предлага или поне не на тази висота, на която го правим ние.
200 лева се измерват в какво ли не. Но можете да ги платите и да мислите за Вашия профил като за инвестиция в бъдещето на рекламата си. При това, това е евтина и ефективна реклама за услугата. На повечето рекламни каталози цените им са най-разнообразни, а ние вземаме 200 лева на профил, а не за рекламна страница.

Цената за оптимизация по думи за Гугъл е 700 лева.

Ако някой Ви предложи 70 лева за оптимизация замислете се дали се работи по страницата Ви.  Всяка оптимизация под 700 лева е несериозна.
Ние сме екип от трима човека, които развиват сайта и работят с идеята, че един ден ще стигнем Яндекс ( руската търсачка ). А ако се разраснем до там да станем една голяма търсачка за славянските държави ще се радваме много и знаем, че ще зарадваме и Вас.

Ние не си правим илюзията да стигнем Гугъл, но това не е и непостижимо във времето, и само времето ще покаже колко сабята ни ще покаже и колко е остра.
Единственото, което мога да кажа като минус засега ни е, че не издаваме фактури и неприятното е, че трябва да направите плащането чрез банков трансфер. Това което трябва да отметнете в причина на плащането е телефонния си номер и ние ще се свържем с Вас. Това което е плюс е че имате 14 дни тестов период преди да платите ако не Ви хареса нашата услуга. Плащате само ако Ви хареса!

Обещаваме!, че когато се поразширим ще правим услугите ни все по-добри, по-приятни и по-достъпни като цени.
А те и сега са приемливи, нали? Вашият профил при нас е грам любов за това, което правим и помощ по пътят ни да станем големи.
Подкрепете ни!

За повече информация телефон: 0893 763 593

Регистрация можете да направите от  тук