Оферта

  

Стефан Кръстев – създател на wirefolk.com

“Това, което се опитвам да направя и правя и се надявам целият свят да го знае, стартира с едно малко сайтче, което е с надеждата да стане звяр за търсачките…
Много търсачки са се изредили в интернет средата на България, но мисля, че моята е най-добра от гледна точка на функционалност и полезно действие. За мен трудът е важен, защото той опитумява постепенно този звяр, който расте с всеки изминал ден и не след дълго знам, че ще надмине дори Яндекс. ”

“Като програмист с 5+ години опит знам, че фирмените каталози вземат по около 200 лева без никаква оптимизация. За присъствието Ви в моя сайт, цената за профил е 200 лева без никаква оптимизация, но може с евентуална препратка към сайта Ви или facebook страницата Ви. Рекламната страница в wirefolk.com позволява да се класирате по напред в Google. Рекламната страница със SEO оптимизация струва 700 лева и се отличава с качествено изпълнение и усет към детайлите.
Ако някой Ви предложи 70 лева за оптимизация замислете се дали се работи по страницата Ви.
За 700 лева получавате гарантирано място в интернет с реален трафик. Колегите от другите каталози вземат по-малко пари, но не си мърдат пръста за да Ви намират по ключови думи в търсачките, и понеже ги мързи, колекционират пари от присъствието в сайтовете си, затова резултатът е никакъв и те често фалират. А някои шефове имат поддържат повече от един сайт.
Трябва да се знае, че SEO оптимизацията под 700 лева е несериозна и ненадеждна, но понеже съм стартиращ, мога да смъкна малко цената.
Защо да се регистрирате?
Първото, което ще спомена е, че търсачката ми има 12 000+ посещения на месец, а не е особено развита, засега…
Второ, защото в България няма каталог или търсачка, която да предлага нещо на добра реална цена. Освен това, това е един изцяло български проект, който си заслужава, защото е много функционален. И дори да сте на трета страница в Google чрез нас(а всички знаем, че добрите резултати са от трета до девета страница), аз предлагам резултат, който гласи за Вас: „Тук съм и съм, както известен, така и сериозен, защото ме има дори след третата страница“. Страниците, които създавам не се борят за първо място( няма нужда от лъжи и демагогия ), боря се да сте на повече места по ключови думи в Гугъл, и това го правя добре и това е работа, която не свършва за един ден.
Моят сайт е търсачка и превзема Гугъл отвътре.
Трето: Получавате профил, който можете да регулирате и да внасяте информация в него, когато пожелаете.
Можете да въведете информация за профилите си във водещите сайтове на България (olx, mobile, imot и др.)
Аз Ви предлагам да рекламирате facebook страницата си, и други социални мрежи, както и електронния си магазин.
Това, мисля, че е една страхотна инвестиция в идея, окъпана в работа. Имате 14 дни тестов период!!!
Единственото като минус е, че не издавам фактура и трябва да направите плащането чрез банков трансфер.
Това, което трябва да отметнете в причина на плащането е телефонния си номер и аз ще се свържа с Вас да доуточним сделката.

За повече информация телефон: 0893 763 593

Регистрация можете да направите от  тук